COUNTER-STRİKE GLOBAL OFFENSİVECS:GO dünya sıralaması değişti! tarik ve ekibi yeniden zirvede! CS:GO’da dünya takım sıralaması değişti. Zirvenin yeni sahibi @EvilGeniuses!

COUNTER-STRİKE GLOBAL OFFENSİVE

CS:GO dünya sıralaması değişti! tarik ve ekibi yeniden zirvede!

CS:GO’da dünya takım sıralaması değişti. Zirvenin yeni sahibi @EvilGeniuses!

cs:go hltv dünya sıralaması

CS:GO’da takımların dünya sıralaması, turnuvalara davet almaları, sponsorluk anlaşmaları gibi bir çok olaya direkt olarak etki ediyor. Dünya sıralamasında en güvenilir yer ise HLTV. HLTV.org tarafından bizlere sunulan dünya sıralamasında zirvede yer alan takım, dünyanın en iyi takımı olarak tüm herkes tarafından kabul ediliyor.

Sıralamada son yapılan güncelleme ile zirvenin sahibi değişti. Online aşamadaki turnuvalarda yükselişiyle göz dolduran ve ESL One Cologne 2020 Europe‘ta şampiyonluk yaşayan Heroic, başarılarıyla zirvenin sahibi olmuştu.Sonrasında ise Fransız ekip Vitality, Heroic’in zirve heyecanının kısa sürmesine neden olmuş ve tahta oturan ekip olmuştu. Geçtiğimiz ay ESL One Cologne 2020 North America’da şampiyonluk yaşayan Tarik “tarik” Celik’li Evil Geniuses ise sıralamada önemli puanlar elde etti.

Son olarak ESL Pro League’in 12. sezonunun Kuzey Amerika ayağını 3. sırada tamamlayan tarik ve ekibi Evil Geniuses, dünya sıralamasında zirveyi Vitality’den devraldı ve tahta oturdu. Heroic ikinci sıradaki yerini korurken, Mathieu “ZywOo” Herbaut’lu Vitality ise iki sıra gerileyerek 3. sıraya kadar düştü.

9. sırada bulunan Brezilya devi FURIA ise tam 5 sıra yükselerek 4. oldu. Öte yandan temsilcimiz Can “XANTARES” Dörtkardeş’li BIG ise 1 sıra geriledi ve 5. sıradaki yerini aldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

En iyi mınecraft pvp serverları